Reparatie Aan Mijn Auto

Je auto repararen en je garage betalen in btc

Hoe zit het met bitcoin in Nederland? In Nederland wordt bitcoin al uitbundig gebruikt als betaalmiddel. Er zijn zowel webshops als winkels en bedrijven accepteren bitcoins als betaalmiddel. Waar bitcoin kopen in Nederland dan? Er zijn verschillende handelsplatformen op het net waar je bitcoin kan kopen, voorbeelden zijn Bitvavo, BTC Direct, Blox, Coinmerce, Bitcoinmeester.

Proces van bitcoin kopen

Alvorens je begint met het kopen van je bitcoin, is het handig om na te gaan welke van de handelsplatformen het beste bij jou past. Doe dit door een aantal platformen met elkaar te vergelijken. Weeg de voor en nadelen van allemaal tegen elkaar op en maak je keuze. Hierna kan je nagaan hoe je je bitcoins wil bewaren. Welke wallet past bij jou? Dit kan doen door de verschillende soorten wallets met elkaar te vergelijken, online wallet, desktop wallet, hardware wallet, paper wallet, mobiele wallet. Na je keuze aan platform en wallet is het handig na te gaan hoe je je betaling wil voldoen, bij de meeste platformen kan dat met iDeal, bancontact, SEPA, creditcard of bankovermaking. Ga na welke methode bij jou past. Na je keuze aan platform, wallet en betaalmethode kan overgaan tot het aanmaken van je account en het daadwerkelijk kopen van je bitcoins.

Gebruik bitcoin om te betalen bij de garage

Nu heb je je bitcoins gekocht en wil je het natuurlijk gebruiken en denk je waar en hoe je je bitcoins kan gebruiken. Onderstaande tips zijn niet voor mensen die hun bitcoins hebben gekocht als investering of om te gebruiken om winsten te maken bij hogere koersen. Deze tips zijn voor mensen die hun bitcoins willen gebruiken voor betalingen of uitbestedingen. Via je wallet kan je betalingen verrichten voor diensten en producten die betalingen in bitcoin accepteren. Er zijn tegenwoordig heel veel bedrijven in Nederland die dat wel doen, op coinmap kan je nagaan welke bedrijven dit zijn. Van webshops, restaurants, beautysalons, gyms, energiebedrijven, hardware bedrijven tot auto reparatiebedrijven accepteren tegenwoordig betalingen in bitcoins. Op hun website of persoonlijk kan je nagaan wat hun bitcoin adres is, via jouw wallet doe je dan de transactie naar hun adres toe. Dit is snel en efficiënt gebeurd, zonder enige tussenkomst van banken.

Tags:
Je laten verzekeren voor deze reparatie?Vergelijk Verzekeringen