Reparatie Aan Mijn Auto

De auto snel verkopen voor export

Met het verkopen van de auto en de daarmee samengaande overschrijving, zijn alle verantwoordelijkheden overgedragen aan de nieuwe eigenaar. Die kan ook besluiten om de auto gelijk te exporteren en komt dit wel vaker voor. Indien er haast bij de verkoop is, kan er gebruik worden gemaakt van wat handige mogelijkheden om niet alleen een snelle verkoop te garanderen, maar ook nog tegen een voordelige prijs. Het is daarom wel goed om op de hoogte te zijn van de mogelijkheden.

Wil je er zelf achteraan?

Het lijkt wel aantrekkelijk om zelf naar een koper in het buitenland te zoeken omdat er dan niet betaald hoeft te worden voor een tussenpersoon. Echter komt er wel veel erbij kijken. Denk maar aan het vinden van een koper. Waar komt die vandaan? De kans is wel heel klein dat die zelf even langs zal lopen voor een proefrit en raakt men dus wel veel tijd kwijt met het steeds weer zoeken naar een persoon die daadwerkelijk over zal gaan tot de aanschaf. Een goede middenweg is het kiezen voor een bedrijf die centraal niet alleen belangstellenden bij elkaar brengt, maar verder ook zorgdraagt voor de begeleiding bij de verkoop. Denk maar aan het afhandelen van het papierwerk en het in goede banen leiden van de betaling. Vanuit de zijde van de koper, is dat ook wenselijk omdat het bedrijf ook een controle uitvoert op de staat waarin het voertuig zich werkelijk bevindt.

Met de verkoop van de auto voor de export, zorgt men in de meeste gevallen voor een snelle verkoop. Wees echter wel bereidt op wat extra stappen zoals het moeten inleveren van de kentekenplaten of kan er voor een bedrijf zoals Autonaardesloop.nl gekozen worden, om alle papierwerk op zich te nemen. Het afhandelen van de verkoop en export verloopt zo vlekkeloos en hoeven er geen complicaties verwacht te worden.

Tags:
Je laten verzekeren voor deze reparatie?Vergelijk Verzekeringen