Reparatie Aan Mijn Auto

Kies originele velgen en banden voor je auto voor rij-veiligheid

Waarom originele velgen en banden voor je auto?

Kies originele velgen en banden voor je auto voor goede kwaliteit en veiligheid. Zorg dat banden langer meegaan. Kies deze in plaats van imitatiewielen. In onze winkel vind je alleen de beste kwaliteit banden en velgen. Originele banden hebben in tegenstelling tot imitatiebanden een ingebouwd veiligheidsmarge. Het risico bij replica’s is dat er zich bij extreme omstandigheden problemen kunnen gaan voordoen zoals slijtage, breken en buigen. Daarom dat onze winkel alleen echte banden en onderdelen levert en gaat voor kwaliteit. Imitaties worden op een veel goedkopere manier gefabriceerd wat een gevaar kan vormen op de weg. Het productie proces van originele wielen loopt veel hoogwaardiger en tevens voldoen ze aan alle kwaliteitscriteria voor veiligheid op de weg.

Originele velgen en banden gaan veel langer mee

Door de speciale manier waarop deze wielen tot stand komen zullen ze zeer goed bestemd zijn tegen obstakels, putten en verkeersdrempels in het wegdek. Gewone banden zullen eerder slijten maar onze originele banden kunnen zeer goed tegen een stootje en hebben daarom ook een langere levensduur. Zelfs een ongeluk zijn ze op voorbereid. De kans op wielschade na een ongeluk is zo minimaal. Gewone banden kunnen onder elke auto worden geplaatst wat ook problemen op kan leveren doordat de afmetingen van de banden niet geschikt zijn voor de formaten van elke auto. Hierdoor slijten de banden sneller en zorgen ze voor een lager rijcomfort omdat ze niet mooi op de auto aansluiten. Dit kan ook zorgen voor ongelukken. Originele velgen en banden passen alleen onder het merk en type auto waarvoor ze zijn gemaakt. Indien de banden juist aansluiten op de auto bevorderd dit de remwerking en de ligging op de weg. Daarom zijn originele banden ook veel veiliger.

Originele velgen en banden zorgen voor een hogere restwaarde

Omdat de banden er uitzien als ze in de oorspronkelijke staat eruit zouden moeten zien wordt de auto ook sneller verkocht tegen een hogere restwaarde met originele banden. Het voordeel is dat je doordat je meer voor je auto krijgt de investering van de banden er op deze manier weer uithaalt.

Op de lange termijn goedkoper uit

Je bent met originele velgen en banden dus veel goedkoper uit doordat ze langer meegaan en niet steeds hoeft te verwisselen. Imitatiebanden zorgen voor meer gevaar en meer schade. Indien je veilig rijdt beperk je extra kosten.

 

Tags:
Je laten verzekeren voor deze reparatie?Vergelijk Verzekeringen