Reparatie Aan Mijn Auto

Handige apps voor onderweg

We reizen heel wat af; voor ons werk, vakanties of familiebezoek. Ook onderweg is je smartphone onmisbaar. Er zijn verschillende apps die je helpen om je reis te vergemakkelijken.

Onderweg

Files vermijden is altijd een uitdaging. Met Waze zie je op een tijdlijn continu updates waarin gebruikers elkaar informeren over files, controles en ongelukken. Ben je eenmaal gearriveerd, dan is parkeren ook vaak een ding. Met behulp van Parkopedia vind je de dichtstbijzijnde vrije parkeerplek. Vervolgens kan je met Easypark je parkeermeter in de gaten houden. Ook handig is de TimesUpp app. Deze app berekent het tijdstip dat je moet vertrekken om op tijd op de plaats van bestemming te zijn. Niets is zo vervelend om onderweg naar het toilet te moeten en niet te weten waar het dichtstbijzijnde openbare toilet is. Geen nood! Flush wijst je de weg.

Driver uses navigation on his mobile phone in the car

Zorg er wel voor dat je tijdens het autorijden geen mobiele telefoon vasthoudt, dit kan anders resulteren in een boete van €240. Je kunt het risico om deze boete te krijgen en jezelf of anderen in gevaar brengen voorkomen door een telefoonhouder te gebruiken. Natuurlijk wel met stevig iPhone 11 Pro hoes zodat je smartphone onderweg, maar ook op bestemming voldoende beschermd wordt.

Op de plaats van bestemming

Ben je bijna op de plaats van bestemming en zoek je nog een camping om een onvergetelijke vakantie te hebben? Met deze handige reis tips helpen we je op weg! Met de ACSI-app vind je informatie over alle ACSI-campings in Europa. Raken je kinderen op vakantie geïnspireerd om Engels te leren? Download dan Fun English. Met deze app leren ze spelenderwijs Engels. Met de gratis versie kunnen ze kleuren en dieren leren en een spel van de dag. De betaalde versie biedt meer thema’s. Wil je zelf ook aan de slag met een vreemde taal? Dat kan met de Vocabulary Trainer App.

Ziek zijn willen we natuurlijk voorkomen, maar mocht dit toch gebeuren, dan heb je GGDreistmee op je telefoon met ‘Wat te doen bij…’ krijg je antwoord op al je vragen. Ook je ontvangen reisvaccinaties sla je op in deze app.

Tags:
Je laten verzekeren voor deze reparatie?Vergelijk Verzekeringen