Reparatie Aan Mijn Auto

Private shortlease, wat is het?

Wanneer het erop neerkomt, om het te hebben over leaseauto’s wordt er gelijk gedacht aan het aangaan van jarenlange verplichtingen waar er zware sancties gelden bij het niet naleven. Toch is het mogelijk om voor een korte periode een lease aan te gaan en zelfs in staat te zijn soms binnen een week de lease op te zeggen. Dit zijn allemaal de extra voordelen welke shortlease privé met zich meebrengt.

die private shortlease met zich meebrengt.

Gewoon leasen met verplichtingen die minder zwaar wegen

Het komt er allemaal op neer, dat men een grote mate van flexibiliteit ervaart bij short leasen en de behoefte aan vervoer snel vervuld kan worden. Efficient gaat het er ook aan toe omdat het opzeggen snel mag plaatsvinden, soms zelfs binnen een dag. Als particulier bespaar je zo wel veel geld omdat er geen sprake is van boetes bij het voortijdig opzeggen van het contract. Ook een groot pluspunt, is de mogelijkheid om de lease te verlengen. Met deze mogelijkheden, blijf je dus wel veel zeggenschap behouden over de lease.

Op zoek naar een eigen auto?

Dat is een besluit waar men de knop niet snel moet doorhakken en wil men wel de zekerheid, dat zo een auto inderdaad zal voldoen aan alle wensen. Wie het slim aanpakt, kan een vergelijkbaar model leasen voor korte tijd en zo eraan toe komen, om de auto uitgebreid aan een proef te onderwerpen. Indien er twijfels zijn, kan er dan snel uitgeweken worden naar een ander model. Als particulier heb je bij de auto ook geen omkijken naar en komt alles voor rekening van de leasemaatschappij, van het onderhoudt tot aan het betalen van de verzekering.

Een private shortlease verschilt dus niet veel met andere leasesoorten als gekeken wordt naar de basis, maar valt de korte tijdsperiode en dito opzegtermijn wel voor een verschil. Dat komt voor veel particulieren wel gunstig uit.

Tags:
Je laten verzekeren voor deze reparatie?Vergelijk Verzekeringen