Reparatie Aan Mijn Auto

Op zoek naar een nieuwe kentekenplaat?

Nieuwe nummerplaat

Wilt u graag snel thuis een kentekenplaat ontvangen? Kentekenplaatdrukken.nl uit Drachten verwerkt uw bestelling dezelfde dag nog, zodat u deze vaak de volgende dag al in huis heeft. U kunt bij dit bedrijf terecht voor witte kentekenplaten voor aanhangwagens en fietsendragers. Aangezien Kentekenplaatdrukken.nl een RDW-kentekenfabrikant is, zijn de platen RDW-gekeurd. Laat bij deze webwinkel voor een speciale gelegenheid ook mooi gekleurde kentekenplaten met een tekst, naam, huisnummer of straatnaam maken.

Aluminium fun kentekenplaten in diverse kleuren

Als u een kentekenplaat zoekt voor een vrachtwagen, als verjaardagscadeau of als grap, dan kunt u bij Kentekenplaatdrukken.nl terecht voor de mooiste funplaten op maat. Hier laat u uw eigen tekst op aanbrengen, die uit tien tot vijftien tekens mag bestaan. Ook leestekens en andere symbolen, van een uitroepteken tot een apenstaartje of een hart, behoren tot de mogelijkheden. Ga bijvoorbeeld voor een aluminium kentekenplaat met de Amerikaanse vlag of met een opvallende kleur, zoals roze of geel.

RDW-goedgekeurde kentekenplaat voor fietsendrager

Als u met uw aanhanger of aanhangsel op de weg rijdt, wilt u uiteraard aan alle eisen voldoen. Met een kentekenplaat voor fietsendrager van Kentekenplaatdrukken.nl heeft u een witte kentekenplaat die de juiste afmetingen heeft, die is goedgekeurd door de RDW en die aan alle regels voldoet. De witte kentekenplaat die u bestelt voor bijvoorbeeld uw caravan of fietsendrager moet voorzien zijn van hetzelfde kenteken als de auto of bus die het trekkende voertuig is.

Het bestellen van uw kentekenplaat bij Kentekenplaatdrukken.nl gaat heel eenvoudig. U geeft het bij uw bestelling aan, als u kiest voor een uitvoering met luxe kunststof oplegletters. Ook accessoires, zoals stickers en een kentekenplaathouder, kunt u aanvinken. Voor 17.00 uur uw aankoop doen, betekent meestal dat u uw artikelen de volgende dag al in huis heeft. Dan bent u voorzien van alle benodigdheden om er met een gerust gevoel op uit te gaan!

Tags:
Je laten verzekeren voor deze reparatie?Vergelijk Verzekeringen