Reparatie Aan Mijn Auto

Wat is beter voor je bedrijf: een scooter of een auto?

scooter of auto

Heb je tijdens je werk vervoer nodig? Ook tijdens de werkuren ga je moeten verplaatsen, maar hoe doe je dit? Je kunt kiezen tussen een scooter of een auto. Elk heeft zijn eigen nadeel en voordeel. Soms moeten er dringend zaken in orde gemaakt worden en dat kan alleen wanneer je een vervoer hebt. Als het gaat om mensenvervoer lijkt het wel handiger dan je een auto aanschaft. Maar een bedrijf mag ook beide aanschaffen voor het gemak. De ene keer heb je een scooter nodig en de ander keer een auto. De bijtelling auto gaat nog steeds door.

Voordelen en nadelen scooter

Een scooter is heel gemakkelijk. Je kunt sneller dan een auto op plaats van bestemming aankomen. Je kunt vooral het verkeersdrukte vermijden. Het is ook veel zuiniger. Met een beetje brandstof kom je op zoveel plaatsen. Een nadeel van een scooter is dat je in onweer niet veilig bent. Je kunt nat worden als regent. Vooral als het om een zakelijke ontmoeting gaat is dit nadelig, niet netjes. De goedkope scotters vind je online.

Voordelen en nadelen auto

Met de auto kun je heel ver weg gaan zonder moeite. Je bent er veilig en beschermd in. Een nadeel is dat je veel brandstof verbruikt. Als er ook schade ontstaat is dit duurder dan een scooter. Als je voor grote zakelijke gesprekken moet gaan kun je het beste ook met de auto. Dit geeft een goede indruk.

Zowel bij een scooter als auto moet alleen de privékilometers opgegeven worden voor de inkomstenbelasting. Met de scooter kun je wel genoeg doen, omdat je sneller aankomt. Je kunt dus ook meer klanten bezoeken dan met de auto. Je kunt ook makkelijk parkeren met de scooter. Zowel een auto als scooter hebben zijn voor en nadelen.

Tags:
Je laten verzekeren voor deze reparatie?Vergelijk Verzekeringen