Reparatie Aan Mijn Auto

Onderhoud Audi

Het merk met de 4 ringetjes is voor menig liefhebber van sportauto’s zeker geen onbekende, maar produceert audi natuurlijk meerdere modellen. Het is ook een van de merken met een rijke historie en werden de eerste Audi’s al in het begin van de twintigste eeuw geproduceerd. Wist je trouwens dat de oprichter van Audi, August Horch gewerkt heeft voor Mercedes?

De naam Audi is een Latijnse afleiding van Horch omdat betreffende naam al in gebruik was voor een ander automerk. Het was liefde voor autoraces die August Horch ertoe bewoog om voornamelijk auto’s te produceren die bestemd waren voor het deelnemen aan de vele competities die er toentertijd werden georganiseerd.

In de jaren 30 viel het merk onder Auto Union

De 4 ringen die het logo vormen stonden voor de 4 samenwerkende merken (Audi, DKW, Wanderer en Horch) vielen allemaal onder de naam Auto Union en waren auto’s van dit merk geduchte concurrenten van onder ander Mercedes tijdens auto races op de befaamde Nurburgring. Na de oorlog ging het een tijdje bergafwaarts met het merk, maar bood de VW groep gelukkig de helpende hand in 1965. Sindsdien opereert Audi dus onder de paraplu van de VAG en heeft deze samenwerking ook haar invloed op het onderhoudt welke van toepassing is voor een Audi. Het is begrijpelijk dat niet alle delen welke zo een Audi vormen zelf ontworpen hoeven te worden en er ook veel “geleend” wordt van de moedermaatschappij.

Je hebt de beschikking over een uitgebreid dealernetwerk

Vanwege het groot aantal merken dat deel uitmaakt van de VAG, is het mogelijk het onderhoudt te laten verrichten door een dealer welke gespecialiseerd is in andere merken zoals Seat, Skoda en natuurlijk Volkswagen zelf. Het groot voordeel is ook dat er altijd wel een dealer of garage te vinden zal zijn bij jou in de buurt welke ervaring heeft met het onderhoudt van een Audi. Het is altijd beter om langs te gaan voor het onderhoudt van een auto bij een garage die er wel weet van heeft omdat de constructie van hedendaagse auto’s vraagt om een specialistische aanpak waarbij men niet zal gaan experimenteren met jouw waardevolle auto.

Voor Audi’s die onderhouden worden bij een door de maatschappij erkende garage worden er altijd ruime garantieperioden geboden omdat er uitsluitend gewerkt wordt met originele onderdelen en de juiste procedures zullen worden gevolgd. Bij twijfel kan zo een garage altijd nog de nodige informatie opvragen en kunnen ook onderdelen welke niet in voorraad zijn via het beschikbaar netwerk snel worden besteld en opgestuurd.

Met het onderhoudt van een Audi zit het wel goed omdat naast de robuuste bouw van auto van dit merk, je altijd nog de beschikking hebt over een groot netwerk aan garages welke over de nodige ervaring beschikken voor het onderhoudt en reparatie. Ook in het buitenland is er altijd wel zo een garage te vinden en zal je dus niet gauw gedwongen zijn het onderhoudt zelf uit te moeten voeren. Natuurlijk gelden er voor zo een Audi dezelfde regels als voor elke andere auto wanneer het aankomt op de nodige inspecties die je gewoon zelf kunt uitvoeren zoals het motorolieniveau en die van de koelvloeistof zelf te controleren.

Ontvang een offerte

Volledig gratis & vrijblijvend

Laat de reparatie aan ons over

Gegarandeerd snel & probleemloos een reparatie laten uitvoeren? Reparatieaanmijnauto.nl staat voor je klaar.

<ul>
<li>Binnen 24 uur een offerte</li>
<li>Gratis &amp; Vrijblijvend</li>
<li>Alleen door professionals</li>
<li>Wij vergelijken voor jou</li>
</ul>

1. Wat kost deze reparatie?

De prijzen van deze reparatie kunnen nog al verschillen per dealer. Daarom vragen wij altijd een offerte op bij meerdere bedrijven, zodat jij de meest voordelige optie kunt kiezen.

2. Is jullie service gratis?

Ja, de service van reparatieaanmijnauto.nl is volledig gratis, daarnaast is het ook nog eens vrijblijvend. Pas als je akkoord gaat bij de offerte en voor een reparatie kiest handel je dit zelf af met de betreffende garage.

3. Hoe lang duurt het proces?

Binnen 24 uur ontvang je een reactie van de garage, in de offerte wordt aangegeven wanneer de reparatie kan plaats vinden en hoelang dit zou duren.

4. Mijn vraag staat er niet tussen?

Geen probleem, neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Ontvang een offerte

Liever de reparatie uit handen geven aan een professional?

<a href=”https://www.reparatieaanmijnauto.nl/naar/Offerte-aanvraag” target=”_blank” rel=”noopener”>Vergelijk Prijzen</a>

Je laten verzekeren voor deze reparatie?Vergelijk Verzekeringen