Reparatie Aan Mijn Auto

Onderhoud Ford

Aan de overkant van de grote plas, zijn het de Amerikaanse automerken welke de dienst uitmaken in het verkeer en is Ford daar zeker ook deel van. Als een ware pionier op het gebied van de auto industrie heeft Ford zich al meer dan honderd jaar staande weten te houden en was het de befaamde T-model welke voor de grote doorbraak zorgde. De productie van auto’s op de lopende band werd één van de kenmerken van het merk en zorgde dit ervoor dat de auto’s voor concurrerende prijzen konden worden verkocht. Het was voor een groot deel ook hieraan te danken dat de moeilijke jaren van de grote depressie konden worden doorstaan.

De Tweede Wereld oorlog zorgde voor een sterke groei van het bedrijf

Er zullen maar weinig personen te vinden zijn die de iconische Amerikaanse legerjeeps welke gebruikt werden tijdens de oorlog niet zullen herkennen. Het was Ford die voor een groot deel verantwoordelijk was voor de productie van dit voertuig samen met de initiële ontwerper Willys-Overland. De grote concurrentie die er in het naoorlogse Europa en Amerika ontstond tussen de vele bestaande, maar ook nieuwe merken zorgde ervoor dat Ford naarstig werkte aan modellen die voor een doorbraak moesten zorgen. Met de introductie van de populaire Thunderbird en Mustang werd dit doel bereikt en moest het merk in de jaren 70 weer alle zeilen bijzetten om te overleven door de oliecrisis welke het rondrijden in brandstof slurpende niet meer aantrekkelijk maakte. Ook de economische crisis van 2008 welke ervoor zorgde dat grote merken als General Motors failliet werden verklaard, werd door Ford echter goed doorstaan. Innovatie te samen met goed gemotiveerde werknemers hebben altijd de ruggegraat gevormd van het bedrijf en behoort een gepast onderhoudsschema daar zeker ook bij. Een tevreden klant zal altijd terug komen en blijft zo een klant in de meeste gevallen trouw aan het merk bij de aanschaf van een nieuwe auto.

Zo een onderhoudsbeurt plan je gewoon online

Er worden door de diverse Ford dealers onderhoudspakketten aangeboden en zal de kilometerstand vaker doorslaggevend zijn voor welke er gekozen zal worden. Ook de kosten die er verbonden zijn aan zo een beurt kunnen vooraf worden opgevraagd en is dat wel handig omdat je dan niet voor verrassingen zal komen te staan. Ook het maken van een afspraak kan gewoon online gebeuren en kan je na zo een onderhoudsbeurt met een gerust hart wegrijden. Er wordt namelijk streng erop toegezien dat alle controles correct worden uitgevoerd en bij defecten er uitsluitend met originele onderdelen wordt gewerkt. De kans is dus wel heel erg klein dat je na zo een onderhoudsbeurt met een defecte auto zal komen te zitten.

De grote mate van motivatie welke kenmerkend is voor Ford valt ook te bespeuren bij het onderhoud van hun auto’s en gelden er daarom ook lange garantieperiodes voor de werkzaamheden die er zijn uitgevoerd. Een goed onderhouden Ford zal je nog jaren rijplezier laten beleven en zijn de prijzen (zowel voor de onderdelen als de arbeid) altijd sterk concurrerend.

Ontvang een offerte

Volledig gratis & vrijblijvend

Laat de reparatie aan ons over

Gegarandeerd snel & probleemloos een reparatie laten uitvoeren? Reparatieaanmijnauto.nl staat voor je klaar.

  • Binnen 24 uur een offerte
  • Gratis & Vrijblijvend
  • Alleen door professionals
  • Wij vergelijken voor jou

1. Wat kost deze reparatie?

De prijzen van deze reparatie kunnen nog al verschillen per dealer. Daarom vragen wij altijd een offerte op bij meerdere bedrijven, zodat jij de meest voordelige optie kunt kiezen.

2. Is jullie service gratis?

Ja, de service van reparatieaanmijnauto.nl is volledig gratis, daarnaast is het ook nog eens vrijblijvend. Pas als je akkoord gaat bij de offerte en voor een reparatie kiest handel je dit zelf af met de betreffende garage.

3. Hoe lang duurt het proces?

Binnen 24 uur ontvang je een reactie van de garage, in de offerte wordt aangegeven wanneer de reparatie kan plaats vinden en hoelang dit zou duren.

4. Mijn vraag staat er niet tussen?

Geen probleem, neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Je laten verzekeren voor deze reparatie?Vergelijk Verzekeringen