Reparatie Aan Mijn Auto

Onderhoud Fiat

Ook weer een fabrikant welke rond het begin van de 20ste eeuw het levenslicht zag en haar bedrijfsactiviteiten flink uitbreide. Zo heeft Fiat zelfs gevechtsvliegtuigen geproduceerd en staat het nog steeds bekend om haar tractoren. Natuurlijk behoren ook auto’s tot haar uitgebreid productie assortiment en waren het voornamelijk de kleinere modellen zoals de 500 welke haar grote bekendheid gaven. Het bleef natuurlijk niet bij de productie van budgetauto’s en zijn ook de snellere Fiat modellen zoals de Spider alom bekend. Het merk staat trouwens niet op zichzelf en vormt het een groep samen met andere, voornamelijk Italiaanse, automerken.

Ook overzees is Fiat actief

Als de naam van Jeep wordt genoemd, zullen weinig vermoeden dat betreffend merk ook deel uitmaakt van het Fiat concern en de samenwerking al vanaf 2014 bestaat. In dat jaar werd er namelijk een samenwerkingsovereenkomst gesloten tussen Fiat en het Amerikaanse Chrysler en bedraagt de omzet van dit concern meer dan 100 miljard dollar! Geen kleinigheid dus en wordt een niet onbelangrijk deel van deze omzet gevormd door de verkopen in Amerika zelf. Ook produceert het Fiat concern naast auto’s ook tal van andere machines zoals vrachtwagens, maar ook onderdelen zoals versnellingsbakken. Dit geeft ook direct de grootschaligheid aan van Fiat en is het belangrijk dat ze haar marktpositie niet kwijt zal raken. Het aanbieden van een goede after-sale service hoort er dus zeker bij en bespaart het bedrijf dus niet op het onderhoud van de auto’s die er te koop worden aangeboden.

Ook aan de oudere auto’s is er gedacht

Het is van belang dat je als eigenaar van een Fiat probleemloos ermee rond kunt rijden en altijd voor een passende onderhoudsbeurt langs kunt lopen bij de dealer. Voor auto’s ouder dan 5 jaar wordt er daarom ook op een paar extra punten gelet en sluit deze goed aan bij de garantie die er gegeven wordt bij de aanschaf van een nieuwe Fiat. Bij zo een onderhoudsbeurt wordt er extra gelet op tal van punten en kan de beurt ook worden uitgebreid door de bougies te verwisselen of de remolie.

Je kunt natuurlijk er ook voor kiezen om de auto te laten onderhouden bij een niet merk gebonden garage. Het is wel belangrijk dat er dan wel gewerkt wordt met de procedures die door Fiat zijn voorgeschreven en dat er bovendien ook nog gebruik gemaakt wordt van originele onderdelen. De achterliggende gedachte van het tijdig onderhouden van een auto is dat je niet meer dan nodig naar de garage moet en gebeurt dat helaas wel wanneer er niet professioneel omgesprongen wordt met de auto bij de diverse onderhoudsbeurten. Voor degenen die het nodige onderhoud zelf uitvoeren is gelden ook dezelfde regels. Vaker ontbreekt het ook nog aan het juist gereedschap en dat wel goed geregeld bij de dealer.

Het voordeel van zo een goed onderhouden Fiat is ook dat je bij de verkoop meer ervoor kunt vragen en er geen twijfels hoeven te bestaan bij de koper omdat de volledige onderhoudshistorie aantoonbaar zal zijn. Bij de diverse dealers van het merk bestaan er ook nog aantrekkelijke inruilmogelijkheden en nemen die maar al te graag een auto over die altijd door hun onderhouden is.

 

Ontvang een offerte

Volledig gratis & vrijblijvend

Laat de reparatie aan ons over

Gegarandeerd snel & probleemloos een reparatie laten uitvoeren? Reparatieaanmijnauto.nl staat voor je klaar.

  • Binnen 24 uur een offerte
  • Gratis & Vrijblijvend
  • Alleen door professionals
  • Wij vergelijken voor jou

1. Wat kost deze reparatie?

De prijzen van deze reparatie kunnen nog al verschillen per dealer. Daarom vragen wij altijd een offerte op bij meerdere bedrijven, zodat jij de meest voordelige optie kunt kiezen.

2. Is jullie service gratis?

Ja, de service van reparatieaanmijnauto.nl is volledig gratis, daarnaast is het ook nog eens vrijblijvend. Pas als je akkoord gaat bij de offerte en voor een reparatie kiest handel je dit zelf af met de betreffende garage.

3. Hoe lang duurt het proces?

Binnen 24 uur ontvang je een reactie van de garage, in de offerte wordt aangegeven wanneer de reparatie kan plaats vinden en hoelang dit zou duren.

4. Mijn vraag staat er niet tussen?

Geen probleem, neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Je laten verzekeren voor deze reparatie?Vergelijk Verzekeringen