Reparatie Aan Mijn Auto

Onderhoud BMW

De Bayerische Motoren Werke oftewel BWM heeft net als de meeste Europese automerken haar oorsprong rond het begin van de twintigste eeuw en heeft het merk altijd een sterke positie binnen de autowereld weten te behouden. Van afkomst helemaal geen fabrikant van auto’s (het begon als een fabrikant van vliegtuigmotoren!), begon BMW pas in 1928 met de daadwerkelijke productie van haar eerste auto’s. Die was nieteens van haar eigen ontwerp en betrof het om een in licentie gebouwde Austin. Het hoeft geen verdere uitleg dat deze geen gelijkenissen vertoonde met het beeld dat wij nu van een BMW hebben……..Voor het uitbreken van de tweede wereldoorlog had het merk al een gevestigde reputatie op het gebied van raceauto’s. Deze werden echter zelden in serie geproduceerd en waren de auto’s die voor het groter publiek beschikbaar waren eenvoudige modellen welke ruim voldoende waren voor het dagelijks gebruik.

Ook motoren behoren nog steeds prominent tot haar assortiment

Het zijn niet alleen auto’s die er tegenwoordig worden geproduceerd door de vele fabrieken van BMW, maar rollen er ook veel motoren van de productielijn. Deze vormen natuurlijk weer een aparte tak van het concern, maar geeft het direct aan hoe veelzijdig BMW wel is.

Bij velen heerst ook nog het idee dat het onderhoudt van een BMW aardig wat meer kost en het beter is er liever niet voor eentje te kiezen. De soms ietwat hogere kosten verbonden aan het onderhoudt zijn gerelateerd aan de kwaliteitseisen die er worden gesteld door de maatschappij en geef je daardoor soms een hoger bedrag uit. Echter is dit op lange termijn toch een goedkopere optie omdat het ervoor zorgt dat de auto niet snel stuk gaat en je dus in principe beter van af bent. Onderhoudt van de BMW staat dus garant voor vele kilometers probleemloos autoplezier. Bij de aanschaf van een nieuwe BMW is er ook een uitgebreid garantiepakket verbonden en heb je er als eigenaar voor de eerste jaren geen omkijken meer naar het onderhoudt. Die wordt geheel gratis verricht en geldt deze dekking wereldwijd. De auto moet dan natuurlijk wel aangekocht zijn via een officiële dealer. De voorwaarden voor garantie blijven van toepassing wanneer de auto wordt doorverkocht en is jouw investering in een BMW zo ook gegarandeerd. Een goed onderhouden BMW behoudt altijd een groot deel van haar waarde en bestaat er altijd nog de mogelijkheid zo een gebruikte BMW in te ruilen bij de dealer.

De dealer kent alle kneepjes van het vak

Vroeger was het onderhoudt van een auto wel heel eenvoudig en behoorde het verwisselen van de motorolie tot de hoofdactiviteit van zo een servicebeurt. Dat is nog steeds zo, maar zijn er wel een heleboel controlepunten bijgekomen. Hoewel de techniek altijd heel robuust is uitgevoerd bij een BMW, mag het onderhoudt natuurlijk ook nooit ontbreken. Gebrek aan onderhoudt zal leiden tot vroegtijdige defecten en kunnen de kosten voor reparatie vele malen meer oplopen dan die voor een eenvoudige onderhoudsbeurt.

Bij een goed onderhoudt blijven de kosten voor het kunnen rondrijden in een BMW goed beheersbaar en is er helemaal geen sprake van een groot verschil met andere automerken. Er is helemaal geen gebrek aan garages (landelijk zo een dikke 4000) waar jij met de auto terecht kunt voor het uitvoeren van het nodig onderhoudt en zijn er ook altijd aantrekkelijke garantieperiodes verbonden aan verrichte werkzaamheden.

 

Ontvang een offerte

Volledig gratis & vrijblijvend

Laat de reparatie aan ons over

Gegarandeerd snel & probleemloos een reparatie laten uitvoeren? Reparatieaanmijnauto.nl staat voor je klaar.

  • Binnen 24 uur een offerte
  • Gratis & Vrijblijvend
  • Alleen door professionals
  • Wij vergelijken voor jou

1. Wat kost deze reparatie?

De prijzen van deze reparatie kunnen nog al verschillen per dealer. Daarom vragen wij altijd een offerte op bij meerdere bedrijven, zodat jij de meest voordelige optie kunt kiezen.

2. Is jullie service gratis?

Ja, de service van reparatieaanmijnauto.nl is volledig gratis, daarnaast is het ook nog eens vrijblijvend. Pas als je akkoord gaat bij de offerte en voor een reparatie kiest handel je dit zelf af met de betreffende garage.

3. Hoe lang duurt het proces?

Binnen 24 uur ontvang je een reactie van de garage, in de offerte wordt aangegeven wanneer de reparatie kan plaats vinden en hoelang dit zou duren.

4. Mijn vraag staat er niet tussen?

Geen probleem, neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Je laten verzekeren voor deze reparatie?Vergelijk Verzekeringen