Reparatie Aan Mijn Auto

Smartrepair auto

Op het gebied van schadereparatie staan de ontwikkelingen ook niet stil en wordt er steeds gezocht naar manieren om schade zo snel als mogelijk te kunnen herstellen. Niet alleen de snelheid is daarbij van belang, maar zeker ook de kwaliteit en prijs. Schade reparatie moet onder alle omstandigheden betaalbaar blijven. Als auto eigenaar mag een ieder zich gelukkig prijzen dat de smart repair methode steeds meer wordt gebruikt bij het herstellen van schade.

Wat houdt deze reparatiemethode dan in?

Bij smartrepair wordt alles vanuit een praktisch oogpunt gekeken waarbij er gedacht is aan zowel de uitvoerder van de werkzaamheden alsook de eigenaar van de auto. Zo komen alle benodigde spullen voor een bepaald type reparatie in een handige kit en kan de reparateur alles in een keer overal naartoe meenemen. Zo kunnen de reparaties niet alleen bij de werkplaats plaatsvinden, maar op elke gewenste locatie. Een handig alternatief voor doe-het-zelvers zijn deze kist ook omdat alle uit te voeren stappen tot in de details te vinden zijn. Smartrepair houdt rekening met de vele schadesoorten die wel in het “dagelijks leven” van de auto plaats kunnen vinden. Denk bijvoorbeeld maar aan blik- en velgenreparatie. Het houdt hier echter nog lang niet op en zijn deze kant-en-klare kits ook te verkrijgen voor reparatie van de ruiten en bekleding. Tal van mogelijkheden dus en is er ook nog een reparatiekit te verkrijgen speciaal voor op de werkplaats.

Er zijn nog meer kits te verkrijgen

Het houdt bij smartrepair niet op bij het maken van kits voor alleen maar deukschade of voor herstel van het interieur. Omdat elke moderne auto nu eenmaal ook vol met kunststofpanelen zit, is er ook speciaal voor de reparatie van al deze delen een kit te verkrijgen scheuren en barsten eenvoudig mee gerepareerd mee kunnen worden. De aanschaf van nieuwe onderdelen kan dus achterweg worden gelaten en is dat wel gelijk een flinke besparing. Een andere veel voorkomende schade is die veroorzaakt door steenslag en zijn de veroorzaakte putjes en krasjes vaak een grote bron van ergernis voor de auto eigenaar. Met de speciale smartrepair kit hiervoor is het echter een koud kunstje om alles te repareren in een korte periode. Dat is nu weer zo een groot voordeel van smartrepair: de auto kan binnen dezelfde dag nog gewoon weer naar huis gereden worden en is het de perfecte methode voor degenen die over weinig tijd beschikken.

De schadekits maken gebruik van slimme methodes

Omdat alle benodigdheden nu eenmaal in zo een kit moeten passen, is er gebruik gemaakt van allerlei slimme ideeën. Er mag bij smartrepair nooit sprake zijn van het inleveren van de kwaliteit en zorgt men er daarom wel voor dat er uitsluitend gebruik gemaakt wordt van materialen van de hoogste kwaliteit. Een voorbeeld van het gebruik van zo een kit is bij het repareren van kleine deukjes waarbij het lakwerk niet beschadigd is. Daarin vindt je alle benodigdheden zoals een speciale hamer en de erbij horende haken om het plaatwerk weer recht te trekken. Ook veelgebruikt zijn de kits die gebruikt worden om plaatselijk over te kunnen spuiten en het overbodig maakt om een heel paneel over te spuiten.

De rode draad bij smartrepair is dus het omlaag brengen van de reparatiekosten en de tijdsduur. Het handig formaat van de kits maakt het mogelijk om ook op andere locaties dan de garage alleen de werkzaamheden uit te voeren. Voor het correct gebruik van de kits worden er speciale cursussen verzorgden worden daar alle kneepjes uitgebreid behandelt.

Ontvang een offerte

Volledig gratis & vrijblijvend

Laat de reparatie aan ons over

Gegarandeerd snel & probleemloos een reparatie laten uitvoeren? Reparatieaanmijnauto.nl staat voor je klaar.

  • Binnen 24 uur een offerte
  • Gratis & Vrijblijvend
  • Alleen door professionals
  • Wij vergelijken voor jou

1. Wat kost deze reparatie?

De prijzen van deze reparatie kunnen nog al verschillen per dealer. Daarom vragen wij altijd een offerte op bij meerdere bedrijven, zodat jij de meest voordelige optie kunt kiezen.

2. Is jullie service gratis?

Ja, de service van reparatieaanmijnauto.nl is volledig gratis, daarnaast is het ook nog eens vrijblijvend. Pas als je akkoord gaat bij de offerte en voor een reparatie kiest handel je dit zelf af met de betreffende garage.

3. Hoe lang duurt het proces?

Binnen 24 uur ontvang je een reactie van de garage, in de offerte wordt aangegeven wanneer de reparatie kan plaats vinden en hoelang dit zou duren.

4. Mijn vraag staat er niet tussen?

Geen probleem, neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Je laten verzekeren voor deze reparatie?Vergelijk Verzekeringen